ASISTENTA siivouspalveluita yrityksille ja kotitalouksille yli 15-vuoden ajan!

HYVÄ ASIAKKAANI, MIKÄLI EPÄILETTE SAIRASTAVANNE KORONAA TAI LÄHIPIIRISSÄNNE ON KORONAEPÄILY TAI JOS TEILLÄ ON KUUMETTA-FLUNSSAN OIREITA:ON ÄÄRIMMÄISEN TÄRKEÄÄ,ETTÄ ILMOITATTE MINULLE MAHDOLLISIMMAN PIKAISESTI SOITTAMALLA/TEKSTIVIESTILLÄ. SIIVOUKSET ON NÄISSÄ TAPAUKSISSA EHDOTTOMASTI PERUTTAVA , PERUUTUKSESTA EI TÄLLÖIN VELOITETA.KIITOS TEILLE JA VOIMIA KAIKILLE❤️Terveisin Tiina ja kaikki ASISTENTAN työntekijät

Asistenta on vuonna 2003 perustettu koti-ja toimistosiivousyritys.Yrityksemme tarjoaa yksilöllisesti räätälöityjä siivouspalveluja asiakkaan toiveita huomioiden Jyväskylän toimialueella.Meiltä voi kysyä tarjousta säännöllisistä viikkosiivouksista kertaluontoisiin siivoustarpeisiin.

Asiakaskuntamme koostuu eri elämäntilanteissa ja palveluntarpeessa olevista kotitalouksista ja yrityksistä.Siksi suunnittelemme  jokaisen asiakkaan kanssa yhteistyössä asiakkaalle sopivan palvelukokonaisuuden.

Kotisiivouksen ohessa voimme tarvittaessa tehdä myös muita kotitöitä,kuten valmistaa ruokaa tai huolehtia pyykkien pesemisestä.Tarjoamme myös asiointiapua esimerkiksi kaupassa käyntiin tai lääkärikäynneille.

Kuulumme Jyväskylän kaupungin tukipalvelujen tuottajapalvelurekisteriin (Palse.fi),pystymme näin tarjoamaan siivous-ja avustajapalveluita arvonlisäverottomina asiakkaalle sosiaalisin perustein( esimerkiksi asiakkaan alentunut toimintakyky tai sairaus).

Kotitalouksissa tehtävistä töistämme on mahdollisuus saada kotitalousvähennystä.

Kotisiivouksien lisäksi tarjoamme yrityksille toimisto- ja teollisuussiivouksia.Yrityksiin toimitamme sovittaessa paperi- ja pesuainetuotteet.

Tarjoamme maksuttoman suunnittelukäynnin kotisiivousta/toimistosiivousta suunnitteleville asiakkaille.

Asistenta kuuluu Suomen Yrittäjä-järjestöön.Yrityksellemme on myönnetty Kotityöpalvelun sertifikaatti.

Asistentalla on laadittu henkilötietolakiin 8523/1999/10 liittyvä rekisteriseloste.Asiakkaat voivat tarkistaa Asistentan henkilörekisterissä olevat tiedot ottamalla yhteyttä Asistentaan kotisivujen yhteyslomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse.